2013. április 27., szombat

Szupergyors, energiatakarékos, termoszként használ - Jelenlegi ára: 4 499 Ft


Szupergyors, energiatakarékos, termoszként használható vízforraló!! / LO KOSzeretne egy multi funkciós konyhai segédeszközt mely roppant mód leegyszer_síti a dolgát? Levesekhez, Kávékhoz, Teákhoz és különböz_ ételekhez vagy italokhoz szeretne forró vizet? Ezentúl nem kell figyelni a gázt_zhelyen hagyott vízre melyet felszeretnénk forralni, ezzel az eszközzel biztonságosan és költségkímél_en készíthet másodpercek alatt forró vizet! Költségkímél_ kialakításának köszönhet_en a gázszámláját kímélve nagyon kevés áram felhasználásával biztonságosan juthat baktériummentes vízhez! Az Új Vízforralónkkal egyesítheti az egészséges életmódot és a modern technológiát!
Tiszta és baktériummentes forró víz készítésére. Az eloxált modern 2 réteg_ acél burkolat alatt található egy h_tartó szigetelés mely lehet_vé teszi a vízforraló akár termoszként való használatát. Kapacitása: 1, 8 liter! Teljesítménye: 1000 W! Manapság egy szupergyors vízforraló elengedhetetlen tartozék a háztartások számára! Téli napokon mikor hazaér a dermeszt_ hideg id_b_l csak vizet kell töltenie az elképeszt_ gyorsaságú vízforralójába és pillanatok alatt elkészítheti a kedvenc teáját melyet már csak a kanapéban hátrad_lve élveznie kell!
1db Facare villámgyors vízforraló kancsó.
1db Facare dokkoló talpazat földelt hálózati csatlakozóval.
Ha most megrendeli t_lünk ezt a páratlan terméket,
akkor hihetetlenül akciós áron juthat hozzá!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 4 499 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:19
. Szupergyors, energiatakarékos, termoszként használ - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése