2013. június 25., kedd

Új X-lander Twin ikerbabakocsi 2012-es Szegeden - Jelenlegi ára: 134 000 Ft


X- lander X-Twin ikerbabakocsi készleten!
2012-es szín
Valóságban gyönyörŰ!!!
Azonnal tudom postázni Africa (szürke-narancs színben) , számlával, garanciával.
1. kép + lábzsák
Végre az ikergyermekek szülei is élvezhetik a babakocsis sétákat! Az X-lander cég iker babakocsija tökéletesen ötvözi a kényelmét és minőségét! X-lander Twin, a korábbi díjnyertes X-lander babakocsi modelljeinek minden előnyös tulajdonságát ötvöző ikerkocsi.
Mitől különleges ez az iker babakocsi?
Terepre és városban egyaránt. A modell mindenféle terepen való közlekedésre alkalmas iker babakocsi. Egyaránt tökéletes a városi aszfaltra, kis vidéki utakra vagy egy erdei kirándulásra.
Élvezni fogod, ahogy a babáid kényelmi szempontjai társulnak a számodra is fontos gyakorlati előnyökkel.
A gyermek kényelme és jó közérzete
Az iker babakocsi ülései úgy lettek tervezve, hogy minden körülmények között garantálják babád kényelmét, bárhol jársz is, bármilyen időben.
A finom háttámla állítás lehetővé teszi, hogy kompromisszummentesen a lehető legkényelmesebb pozícióban utazhassanak az apróságok. A puha anyagok, és a pamut bélés garantálja, hogy babáid utazása valóban biztonságos legyen.
Az állítható lábtartó minden pozícióban kényelmesen tartja gyermekeid lábát. A babakocsi tartozéka a meleg lábzsák, polár béléssel, mely a babák felsőtestét is elfedi, így a leghidegebb időben is megvédi őket.
X-Twin biztonság
A puha vállpántokkal ellátott ötpontos biztonsági öv garantálja, hogy kicsinyeid mindig biztonságban tudhasd a babakocsiban. Ugyanakkor nem fogja túl szorosan, és nem akadályozza őket a szabad mozgásban. A könnyedén, külön-külön is levehető, puha, párnázott huzattal bevont karfáknak köszönhetően könnyen és akadálymentesen ültetheted be, vagy veheted ki akár alvó babáidat is a kocsiból. A felhasználóbarát, ergonómikus fék tökéletesen, egyszerre blokkolja az összes hátsó kereket.
Könnyű manőverezhetőség
A 28 cm átmérőjű hátsó, és a 360°-ban körbeforgó első kerekek minden terepen könnyen irányíthatóvá és manőverezhetővé teszik a iker babakocsit. Ezt az adottságot különösen értékelni fogod a zsúfolt boltok polcai közötti keskeny folyosókon.
Az első kerekek bármikor fixálhatóak, ami jóval gyorsabb és egyszerűbb egyenes haladást tesz lehetővé sík terepen.
A tolókar magassága tetszés szerint, a markolaton található gombbal állítható.
Könnyű összecsukás és szállítás
A babakocsi könnyedén összecsukható és tárolható a gombnyomással leszedhető kerekeknek és az innovatív formatervezésnek köszönhetően.
A váz könnyű alumínium-ötvözetből készült. A váz merev és erős, ugyanakkor ultrakönnyű, így különösebb megerőltetés nélkül cipelhető, megkönnyítve a lépcsőzést és a tömegközlekedést.
Évekre szóló tartós és könnyű használat
Az ülések és a mózeskosár jó minőségű külső anyaga speciális kezelésen esett át a megfelelő vízállóság és színének megtartása érdekében. Az anyag tartós, mégis kellemes tapintású, könnyen levehető és mosható.
A lehajtható kupolán levő kis ablak lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tarthasd kicsinyeidet. A kupola hátsó részén és a háttámlán elhelyezett kis zsebekben bármikor kéznél lehet egy játék, a mobiltelefon vagy a lakáskulcs.
Színválaszték: blue, green, brick, rasberry
Tartozékok:
1. bevásárló kosár
2. 2 db szűkítő betét
3. 2db puha, polár béléses lábzsák
Rendelhető kiegészítők:
1. pelenkázó táska
2. napernyő
3. X- Lander X- Twin Soft Carrier mózeskosár (csak Europa szürkés lilás színben)
Puha, meleg polár bélésű, kemény aljú textil mózeskosár az X-Lander X-Twin iker babakocsiba tervezve 13. 330Ft/db
X-Twin iker babakocsi súlya: 16 kg
Méretei: Nyitott állapotban: 105x103x75 cm
Összecsukva: 105 cmx48x75 cm
Személyes átvétel Szegeden lehetséges!!



Jelenlegi ára: 134 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 08:43
. Új X-lander Twin ikerbabakocsi 2012-es Szegeden - Jelenlegi ára: 134 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése